Семінари та конференції

Тиждень якості освіти

7 листопада 2023 року Управлінням Державної служби якості освіти в Черкаській області в рамках Тижня якості освіти проведено панельні дискусії з директорами закладів дошкільної, загальної середньої та позашкільної освіти, керівниками органів управління освітою щодо функціонування внутрішньої системи забезпечення якості освіти та самооцінювання. 

У даній дискусії із питанням розбудови внутрішньої системи забезпечення якості освіти у Городищенському економічному ліцеї виступила директорка ліцею Жанна Здоренко. Розкрито основні пріоритетні завдання, принципи, складові якості освіти та виклики сьогодення у ліцеї. 

Учасники дискусії констатували, що результати самооцінювання – це джерело інформації та дієвий інструмент для вирішення викликів сьогодення; на якість освіти має вплив особливості закладу: тип, умови діяльності, розміщення закладу тощо. Комплексне вивчення і систематичне оцінювання власної освітньої діяльності дає можливість закладу оперативно реагувати на виклики і прослідковувати динаміку, а результати використовувати для визначення напрямів поліпшення освітньої діяльності.